Θέματα Internet

Η διαθέσιμη ταχύτητα είναι τα 100Mbps download/upload για το inalan.net.

Ο έλεγχος της ταχύτητας μπορεί να γίνει μέσω του προσωπικού λογαριασμού my.Inalan.gr ή στο test.inalan.net

 Το ρούτερ που παρέχεται δωρεάν στα 100Mbps περιλαμβάνει και ασύρματο δίκτυο.

 Το δίκτυό μας είναι ανεξάρτητο οπότε δεν επηρεάζεται από κανέναν άλλο πάροχο με εφικτές τις πολλαπλές συνδέσεις.

 Δεν υπάρχει δεσμευτικό συμβόλαιο. Αποχωρείτε όποτε επιθυμείτε, χωρίς καμία επιβάρυνση,αρκεί να μας ενημερώσετε εγκαίρως, πριν σας πιστωθεί ο επόμενος μήνας, τον οποίο θα πρέπει να εξοφλήσετε.

 Δεν υπάρχει ογκοχρέωση στις υπηρεσίες μας.

Θέματα Εγκατάστασης

 Ο χάρτης με όλο το καλυπτόμενο δίκτυό μας υπάρχει στην αρχική σελίδα του site.

Για να συνδεθείτε στο δίκτυό μας καλέστε στο 215 215 2255, αφήστε το αίτημά σας, και έπειτα θα σας καλέσει ο τεχνικός μας να σας ενημερώσει κατα ποσό είναι εφικτή η εγκατάσταση και πότε θα γίνει η πραγματοποίησή της.

 Η εγκατάσταση γίνεται την ίδια κιόλας ημέρα απο την στιγμή που βρίσκεστε εντός δικτύου και υπάρχει κατανεμητής στην οικοδομή σας ή στην ακριβώς διπλάνη.Ειδάλλως το χρονοδιάγραμμα ποικίλει, ανάλογα τον Δήμο σας και τις αποστάσεις.

 Η μεταφορά γίνεται σε περίπου 2 - 3 εργάσιμες, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Yuboto/Modulus/Inter Telecom

Θέματα Πληρωμής

 Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στον προσωπικό λογαριασμό my.Inalan.gr.

 Η πληρωμή γίνεται μέσα σε 7 ημέρες απο την στιγμή που έγινε η εγκατάσταση και υπογράφτηκε το συμβόλαιο και μετά απο εκεί κάθε τέλος του μήνα για τις υπηρεσίες ίντερνετ του επόμενου.

 Η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού είτε ηλεκτρονικά σε λογαριασμούς που δίνονται έξ' αρχής στον πελάτη ή στα καταστήματα μας.

 Το κόστος της εγκατάστασης ανέρχεται στα 35€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) και η πληρωμή γίνεται στο τεχνικό μετά το τέλος της εγκατάστασης.

 Στον πρώτο σας λογαριασμό θα υπάρχει και η εγγύηση του εξοπλισμού που σας παρέχεται, στα 28€. Αυτό το ποσό θα σας επιστραφεί εάν αποχωρήσετε εντός έτους και μας επιστρέψετε τον εξοπλισμό ή θα σας πιστωθεί αυτόματα σαν 13ος μήνας ίντερνετ.

Τεχνικά Προβλήματα

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης στο 215 215 2255.