INALAN VIP

Από μια απλή διαδρομή ταξί στην πόλη έως την αποστολή ενός δέματος, η Taxiplon είναι κοντά σου για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση χρειαστείς. 

Η ΚΟΡΡΕΣ ιδρύθηκε το 1996 και έχει τις ρίζες της στο παλαιότερο Ομοιοπαθητικό Φαρμακείο της Αθήνας.Το πορτφόλιο της μάρκας περιλαμβάνει πλέον περισσότερα από 400 φυσικά προϊόντα, που “ταξιδεύουν” τα ελληνικά βότανα σε 30 χώρες διεθνώς..

Data Center – Colocation Services. Με ασφάλεια όλο  το 24ωρο, κλιματισμό, support 24/7 και με συνδυασμό τις ταχύτητες της Inalan απο 100Mbps εώς 1Gbps

Υπηρεσίες φαρμακευτικές, έρευνας και ανάπτυξης.

Η IntelliSoft δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής από το 2002. Αντικείμενό της  αποτελεί η σχεδίαση, η κατασκευή και η παροχή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, καθώς και ολοκληρωμένων καινοτόμων λύσεων, κάνοντας χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών.

Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και παραγωγή γραφιστικού υλικού.

H COSMODATA εξειδικεύεται στον χώρο της πληροφορικής, Γι’αυτό είναι ο απόλυτος σύμβουλος και προμηθευτής κάθε χρήστη Υπολογιστή για χρήση επαγγελματική. Στο προσωπικό σας γραφείο. Στο κατάστημα ή την εταιρία σας. Επεξεργασία και αναπαραγωγή των video ταινιών και φωτογραφιών σας. Αναπαραγωγή μουσικής. Games μέσω internet, chatting, e-mail, προσωπικό site κ.α.
Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ έχουν ως στόχο την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση του ελληνικού αναγνωστικού κοινού, μέσω των εκδόσεων στην ελληνική γλώσσα λογοτεχνικών έργων σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, αλλά και την ανάπτυξη των νοητικών ικανοτήτων των παιδιών, μέσω των εκδόσεων προσχολικών και παιδικών βιβλίων από συγγραφείς και εικονογράφους παγκόσμιας αναγνώρισης.
«inSpot the Internet place» είναι πλέον η μεγαλύτερη αλυσίδα internetplace στην Ελλάδα! Σήμερα, έχουμε φτάσει να αριθμούμε 50 καταστήματα και 220.000 μέλη σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας! Στο προσωπικό μας ανήκουν νέοι και νέες από το χώρο της πληροφορικής, ενώ κάθε μέρα πάνω από 15.000 άτομα επισκέπτονται τα καταστήματα μας.
Συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια (Michigan, Cambridge, Goethe Institut, Institut Français, Istituto Italiano Di Culture, Instituto Cervantes). Παρέχουν τους εγκυρότερους τίτλους σπουδών και προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για πιο εξειδικευμένους τίτλους σπουδών (Toiec, Toeifl, Ielts) με μεγάλη επιτυχία.
Το Oxygen WiFi αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο προσφέρετε δωρεάν Internet
Η ERGOLOGIC προτείνει στους πελάτες της ευέλικτες και αποτελεσματικές λύσεις που ενισχύουν την προσαρμογή της Επιχείρησης στις απαιτήσεις της Κάθετης Αγοράς που ανήκει, καθιστώντας τη πρωτοπόρο και προσδίδοντάς της συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών της.
Εταιρεία παραγωγής και εμπορίας αυτοκόλλητων ταινιών, ετικετών και συναφών ειδών
Το ηλεκτρονικό κατάστημα, brands4all ειδικεύεται στο σχεδιασμό και στη παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας κυρίως σπορ ένδυσης και αξεσουάρ καθώς είναι ο επίσημος δικαιοδόχος μια ευρείας γκάμας μυθικών φανταστικών ηρώων, διάσημων αστεριών του Hollywood και εμπορικών σημάτων.
Ηλεκτρονικό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και άλλων προϊόντων τεχνολογίας
Επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των Μη Σιδηρούχων Μετάλλων και των Μηχανολογικών Πλαστικών.
Φαρμακευτική εταιρεία, ιδρυθείσα το 1971, αφοσιωμένη στην έρευνα, ανάπτυξη, παρασκευή και εμπορευματοποίηση φαρμακευτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.
Ολοκληρωμένες Λύσεις Αντικεραυνικής Προστασίας.