INALAN

Η υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο διαδίκτυο με πακέτα inalan.net και inalan.tv θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στις παγκόσμιες πηγές πληροφόρησης και ψυχαγωγίας με απόλυτη άνεση και ευκολία

Η ποιοτική τηλεπικοινωνία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης ζωής καθώς η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων είναι ένα πολύτιμο αγαθό που μας ενώνει όλους. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε μεταξύ των εταιρειών που προωθούν ισχυρές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Η πρόσβαση στο Internet από την εταιρεία INALAN κάνει την παραμονή σας στο σπίτι ενδιαφέρουσα και τον ελεύθερο χρόνο σας χρήσιμο αλλά και διασκεδαστικό. Με την σύνδεσή μας μπορείτε να παρακολουθείτε HD τηλεόραση και ταυτόχρονα να κατεβάζετε μουσική η να χρησιμοποιείτε εκπαιδευτικές πύλες του διαδικτύου. Παράλληλα, μπορείτε να παίζετε online παιχνίδια και να συνομιλείτε με τους φίλους σας μέσω Skype. Όλα αυτά θα είναι πλέον διαθέσιμα στο σπίτι σας σε μοναδικά γρήγορες ταχύτητες με μια σύνδεση INALAN.

Η αποστολή μας

Να είμαστε ένα σταθερό σημείο αναφοράς για τον άνθρωπο στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο των τηλεπικοινωνιών, καθιστώντας έτσι τη ζωή των ανθρώπων πιο ενδιαφέρουσα, πιο αποτελεσματική, πιο άνετη και με τεράστια ποικιλία επιλογών. Η συμβολή μας στην ανάπτυξη της κοινωνίας της πληροφορίας στην Ελλάδα έγκειται στο να δίνουμε στον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό χρηστών ευκαιρίες να χρησιμοποιούν και να επικοινωνούν με τις νέες υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας. Έχουμε την ευθύνη για την ποιότητα της επικοινωνίας μεταξύ μεμονωμένων ανθρώπων αλλά και εταιρειών σε ολόκληρη τη χώρα. Οι εργασίες όλων των τμημάτων της εταιρείας έχουν ως προσανατολισμό τους την παροχή στους πελάτες πραγματικά ποιοτικών υπηρεσιών.

Οι αξίες μας

Να είμαστε προσεκτικοί, πολύτιμοι, χρήσιμοι. Να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών και καλύτερης ποιότητας προϊόντων από αυτό που ο πελάτης αναμένει. Επενδύουμε πρωτίστως στην δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη ξεχωριστά γι’αυτό εκτιμάμε και ακούμε τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Ο προσανατολισμός μας δεν περιορίζεται στην αύξηση των πωλήσεων.

Σκεφτόμαστε παγκόσμια, δρούμε τοπικά.

Κατανοούμε ότι η τεχνολογία δεν μπορεί να είναι τοπική, έτσι την κοιτάμε μέσα από το πρίσμα της παγκόσμιας προοπτικής. Συλλέγουμε την καινοτομία και τις αποτελεσματικές λύσεις της πληροφορικής από όλο τον κόσμο για να καλύψουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας, όχι μόνο σήμερα, αλλά και μακροπρόθεσμα. Ο στόχος μας είναι η δημιουργία μιας μακροπρόθεσμης εταιρικής σχέσης και όχι η κατάκτηση ενός εφάπαξ κέρδους. Θέλουμε να συμβάλλουμε στην πραγματοποίηση των προσδοκιών και των φιλοδοξιών σας. Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον μέσα από την κατάκτηση των καινοτόμων τεχνολογικών εξελίξεων. Επομένως, είναι σημαντικό να τους κάνουμε να αισθάνονται ότι συνεργάζονται με μια εταιρεία που δεν φοβάται να θέσει φιλόδοξους στόχους και να αμφισβητήσει το ιστορικό μονοπώλιο τις αγοράς. Πιστεύουμε ότι η προσοχή στη λεπτομέρεια μπορεί να δημιουργήσει μια σημαντική διαφορά.

Ενημέρωση Καταναλωτών